martes, 8 de enero de 2013

HASTA QUE QUEDE EL ÚLTIMO ÁRBOL...

Por mucho que nos empeñemos los hombres estamos terminando con nosotros mismos, hemos tenido una relación extraña con la naturaleza ya que somos una de las pocas plagas que por lo visto terminamos con nuestro alimento, nuestro ambiente, en definitiva nuestra calidad de vida. Es sorprendente que nuestra relación con la tierra ha sido de total dependencia (si podíamos cazábamos, si podíamos recolectábamos) a dominar casi todos los procesos productivos (somos capaces de producir cualquier producto en cualquier estación y cualquier época del año), también nos sorprende la idea de que las especies han evolucionado para adaptarse al medio y el hombre ha sido capaz de modificar el medio para adaptarse a él.

Bueno aquí os dejamos un video que hemos encontrado en YouTube, es una animación realizada por Steve Cutts sobre la relación del humano con la naturaleza. El título original es "Man",

Si queréis podéis dejar en los comentarios vuestra opinión u otros enlaces interesantes sobre el tema.

1 comentario:

  1. olé i olé! Un olé per a SteveCutts i l'altre olé per a vosté per aquet petit article, senyor Fede. La meva opinió no ve a ser molt més llunyana que la del Steve... Sorprenent-me molt lo dels extraterrestres perquè pense al igual que ell que el hòme pareix no estar capacitat per sí mateix per a aprendre del gran error que està cometent. Cada cop pareix que la gent va tenint més i més conciència, però a dia d'avui seguim molt atrapats a dintre d'aquesta societat excesivament consumista i excesivament autodestructiva. Aquesta mena d'in-volució que estem vivint serà la causant de la nòstra pròpia destrucció. Tenim molt a fer tots els que creguem en un canvi possible, el camí es llarg i deu ser constant, encara que lo millor sempre es agafarse-ho amb calma, poquet a poquet, paset a paset..., Sense deixar de estar atents i mirant al front ja que el planeta ens donarà oportunitats per a millorar, com ha estat fent fins ara, però al igual algún dia es farta. Potser sigui també el moment de eco-radicalitzar el món, igual deuríem començar a pensar en que ja es tard per a eixe poquet a poquet, paset a paset, possiblement ja es l'hora d'actuar amb més eco-contundencia, pot ser ECO es la solució a tot. Començem a eco-guiar la nòstra nova eco-vida a partir de ja? ENDAVANT!

    ResponderEliminar